1. septembra 2022
Napísal: Filip

Ak ste zavítali na tohtoročný 47. ročník medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstave Agrokomplex v Nitre, mohli ste okrem tradičných aj nových vystavovateľov vidieť expozíciu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. V pavilóne M2 malo po prvýkrát svoje miesto aj naše Kreatívne centrum.  

Naši kolegovia z SPU v Nitre radi poskytli bližšie informácie týkajúce sa širokého spektra vzdelávacích programov, podnikateľského poradenstva, podujatí a ďalších služieb v oblasti „zeleného“ dizajnu, architektúry a reklamy. Hlavným cieľom týchto aktivít je stimulovať tvorbu pracovných miest v kreatívnom priemysle so zameraním na plnenie priorít, akými sú zvyšovanie viditeľnosti a konkurencieschopnosti udržateľného podnikania, podpora procesu ekologizácie a tiež inovatívnych riešení pre biohospodárstvo a cirkulárnu ekonomiku naprieč jednotlivými odvetviami kreatívneho priemyslu. 

V rámci prezentácie sme pre vás pripravili zoznamovací elektronický kiosk, prostredníctvom ktorého ste sa mohli dozvedieť cenné informácie o štartujúcej virtuálnej fáze kreatívneho centra, ktorá je naplánovaná na tento september. Pre záujemcov pripravené hodnotné vzdelávacie podujatia. Viac informácií o nich sa dozviete na našej web stránke v sekcii Kalendár